Pure wellness voor lichaam en geest

Meditatie

Geniet dagelijks 1 of 2 maal van 20 minuten mentale 'vakantie'.

Meditatie helpt je je geest en lichaam tot rust te krijgen en stress te verwerken. Het lost vervuilingen in het energetisch systeem op waardoor je je beter voelt, minder stress ervaart en gemakkelijker problemen, die op je pad komen, oplost.

Ik kan je diverse soorten meditatie leren maar een stille meditatie heeft altijd mijn voorkeur.

In onze huidige maatschappij zijn de meeste mensen 'verslaafd' aan de continue stroom van indrukken (beelden en geluiden) De kracht en de weelde van stilte is heel erg heilzaam. Helaas zijn de meesten van ons hier niet meer vertrouwd mee.

Muziek is geweldig. Maar muziek zie en hoor je bijna overal. Zelfs als de aandacht van de persoon in kwestie naar buiten gericht zou moeten zijn. Denk hierbij aan de oordoppen en de wazige blik van reizigers per fiets, auto of te voet. Als je wilt genieten van muziek luister naar muziek en ga er heerlijk bij zitten of dans erop. Geniet ervan.

Als je besluit om meditatie tot je dagelijkse routine te maken (zoals tandenpoetsen, slapen, wassen en eten) dan kijken we samen welke vorm van meditatie voor jou goed is in te passen in je leven.

Mocht je alleen interesse hebben in dit onderdeel van mijn pakket dan werkt het als volgt. Het intakegesprek, eerste afspraak valt in de categorie Basis. Valt je keuze dan op een afsprakentraject dan doe ik je altijd een voorstel hiertoe. De volgende behandelingen vallen in de categorie Zen