Pure wellness voor lichaam en geest

 

Emotional Freedom Techniques (EFT) werkt vaak waar niets anders helpt

EFT is een redelijk nieuwe doch inmiddels beproefde manier om van klachten af te komen. Het vermindert de pijn van traumatische herinneringen, verdriet, boosheid, fobieën, belemmeringen en van bijna elke emotionele aandoening die je kunt opnoemen. Per direct!

Faster EFT is een verkorte versie van de technieken waar ik soms voor kan kiezen om de onmiddelijke stress te verlichten.

EFT is gebaseerd op de ontdekking dat een verstoring in het energiesysteem van het lichaam diepgaande gevolgen heeft voor het persoonlijk functioneren. Door correctie van deze disbalans vindt vaak heel snelle genezing plaats. De zogenaamde energiepsychologie. Deze correctie wordt gemaakt d.m.v. een vorm van psychische acupunctuur. Door gebruik van zachte klop technieken (ipv naaldjes) om de traditionele Chinese acupunctuur punten te stimuleren. Het kloppen op de voorgeschreven punten op het gezicht en lichaam wordt gecombineerd met het aanspreken van het probleem. De combinatie van deze ingrediënten balanceert het energiesysteem en blijkt vaak opluchting te geven bij psychologische stress en fysieke pijn. Het terug in balans brengen van het energiesysteem geeft het lichaam en de geest weer de toegang tot het zelfgenezend vermogen.

Definities van EFT:

  • Geen medicamenten
  • Geen instrumenten/naaldjes
  • Vriendelijk en pijnloos
  • Geschikt voor zelfhulp.

Meer weten over EFT en wat het voor jou kan doen? Vul het contactformulier hieronder in en ontvang mijn gratis e-boek over EFT