Pure wellness voor lichaam en geest

Rain Bestellen?: myrainlife.com/benelux

RAIN – Zaden, de bron van alle voeding.

Energie, voeding en zelf-genezend vermogen.

Met al mijn dagelijkse werkzaamheden heb ik graag een ‘licht’ lijf. Ik merkte dat ‘genoeg’ eten om voldoende voedingstoffen binnen te krijgen, mijn lichaam trager en zwaarder maakte dan dat het hoeft te zijn en zwaarder dan dat het wil zijn. Dat had mijn lichaam in de jaren hiervoor wel laten zien. 30 kilo zwaarder dan op dit moment.

Ik merkte dat met ‘licht’ eten mijn lijf eigenlijk meer nodig had dan alleen de benodigde zouten, suikers, water en energie. Het schreeuwde om iets anders, iets puurs en super voedzaams.

Gelukking heb ik Rain ontdekt en ik ben er erg blij mee. Als Rain eerder op de markt was geweest dan had de verandering van mijn veel te zware lichaam naar een veel lichtere versie me niet zoveel 'gekost'.  op Financieel vlak, met het gedoe van groente en fruit juicen. en de moeite om voldoende gezond voedsel binnen te krijgen.

RAIN – Het zit allemaal in de zaden…en het is allemaal zo logisch. Als elke cel van je lichaam op elementair niveau optimaal gevoed wordt en als de, lichaams-aftakelende, vrije radicalen worden geëlimineerd door de Mega voedende elementen van de ingrediënten van Rain Soul (of Core) dan krijgt het zelf-genezend vermogen van het lichaam in alle gebieden van je lichaam weer de kans om jouw lichaam naar zijn blauwdruk te transformeren. Kortom zoals het hoort zijn.

Een zaadje bevat van binnen een hele plant voordat deze spruit. Het is niet toevallig, dat zaadjes, het kleinste deel van de meeste planten, de meest robuuste vorm van de voedingsstoffen voor planten bevatten en de basis zijn van al de producten van Rain International.

Rain behoudt de krachtige voordelen van zaden door gebruik te maken van een koude persing zodat voedselrijke oliën en meel uit zaden kunnen worden gewonnen zonder gebruik te maken van chemicaliën en hoge warmte (die de voedingswaarde effectief kunnen doen verminderen). De door Rain toegepaste verwerkingsmethode levert de hoogste kwaliteit bestanddelen op met de meest krachtige voordelen.

 

 

SOUL (een uitgebreidere uitleg volgt)

Rain SOUL is ontwikkeld om kinderen die behandeld zijn met chemotherapie snel te laten herstellen. De resultaten waren zo verrassend dat SOUL beschikbaar is gemaakt voor iedereen.

SOUL is gemaakt middels een koude persing van diverse zaden en toevoeging van lichaamseigen suiker. SOUL bevat het antioxidant equivalent van 8-10 stuks porties fruit, 8-10 porties groente en 2-3 porties gezonde vetzuren. SOUL heeft een ORAC Score (Oxygen Radical Absorbance Capacity) van 8.990 per zakje. Dat is ongekend hoog en wordt door geen enkel ander voedingssupplement benadert. Ons lichaam staat bloot aan radicalen; van buiten af, via (lucht)verontreiniging en straling en van binnenuit door tal van oxidatieve processen. Het totale verouderingsproces en tal van degeneratieve ziektebeelden (artritis, reuma, staar, arteriosclerose, pigmentvlekken en andere) worden toegeschreven aan schade door radicalen. Soul gaat de strijd aan met deze radicalen en u bent daarbij de winnaar.

SOUL is getest en gecertificeerd door het onafhankelijke “Brunswick Labs”.

Er zijn vele redenen om SOUL te gebruiken. Dit zijn er slechts enkele: Vermindert ontstekingsprocessen, vertraagt veroudering van cellen, toename van energie, prestatie en uithoudingsvermogen etc.etc.

Ervaar het zelf en bestel een pakket SOUL. Rain heeft een 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie.

Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. In zaad zit de ziel van iedere plant of vrucht; het is de basis van het leven.

Vind hier nog meer over Soul: o.a. de digitale flyer (ook als download)

 

 

CORE

(een uitgebreidere uitleg volgt.)

Rain CORE bevat o.a. zaden van Mariadistel en veenbes (cranberry), bekend om zowel hun ontstekingswerende eigenschappen als eigenschappen die ten goede komen aan het DNA.

Daarnaast kunnen chlorella en aloë vera je nieren, huid en je spijsvertering ten goede komen, en ook je immuunsysteem stimuleren. Zaden zijn de onbezongen helden in het gezonde voedsel dat we elke dag zouden moeten eten, en ze zijn de hoofdbestanddelen van dit opmerkelijke product van Rain CORE.

Ervaar het zelf en bestel een pakket Core. Rain heeft een 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie.

 Vind hier nog meer over Core : o.a. de digitale flyer (ook als download)

 

Mijn eigen ervaring met Rain SOUL:

Bij mijn halfjaarlijkse controle, vroeg mijn tandarts of ik toevallig een anti-biotica kuur had geslikt. Sinds juni vorig jaar had ik last van een hardnekkig en onrustig tandvlees probleem in mijn mond. Gunst dat was ik al helemaal vergeten. Sinds ik de Rain Soul gebruik ( nu ruim 1 maand ) was het ineens verdwenen.

28-06-15:  van cliente Ivette Lansborst:

Ik kwam altijd graag voor de behandeling van mijn zeer vervelende huid met Rosacea maar heb je me nu op iets geweldigs gewezen. RAIN! Na al die jaren moet ik niet meer persé naar je toe omdat je mijn huid moet oplappen.Ik neem nu 4 weken Rain Soul en mijn huid is eindelijk van binnenuit rustig....... Mijn dank is GROOT! Dit wilde ik delen met de wereld.

  

Als je weet wat er allemaal in zo’n zakje zit wat door koude persing al zijn vitaliteit behoudt. Ook qua kosten komt het zeer voordelig uit als je ziet wat er allemaal in verwerkt is. De ‘ORAC’ anti-oxidanten waarde per sachet is extreem hoog.

 

Als elke cel van je lichaam op elementair niveau optimaal gevoed wordt en als de, lichaams-aftakelende, vrije radicalen worden geëlimineerd door de Mega voedende elementen van de ingrediënten van Rain Soul (of Core) dan krijgt het zelf-genezend vermogen van het lichaam in alle gebieden van je lichaam weer de kans om jouw lichaam naar zijn blauwdruk te transformeren. Kortom..... zoals het hoort zijn.