Pure wellness voor lichaam en geest

Gezicht.

De huid is de spiegel van de ziel
 
Goede verzorging van de huid betekent niet dat het onbetaalbaar zou moeten zijn. Tevredenheid met jezelf betekent ook niet dat je niet voor jezelf zou moeten zorgen. Een lichaam vraagt om onderhoud door middel van gezonde voeding, gezonde denkwijzen, goede beweging, goede verzorging en gezonde input (alles waar je naar kijkt en luistert via boeken, tijdschriften, televisie en de mensen met wie je praat e.d.).
 
Ik help je tevredenheid te vinden met jezelf. Dit onder andere door wie ik ben en omdat ik mij niet gek laat maken door de huidige geldende schoonheidsnormen. Het is een proces van bewustwording.
 
Tijdens een plezierige, diepgaand reinigende, stimulerende en voedende behandeling met de prachtige producten van Strictly Pure, kunnen we ideeën uitwisselen over de verzorging van je huid/lichaam, gezellig praten of stil zijn. Of we kunnen de 'lastige' punten in je leven bespreken zodat we ze eventueel tijdens de massage kunnen meenemen, aanpakken en/of clearen.
 
Als Huidtherapeut heb ik inmiddels ruim 39 aar ervaring. Ik ben goed op de hoogte van de hedendaagse mogelijkheden ten aanzien van huidverzorging maar ik ben niet gecharmeerd van de gekte die hiermee gepaard lijkt te gaan. De meest geavanceerde machines komen er vaak aan te pas. Persoonlijk voel ik daar weinig voor. Mijn apparaten zijn een vapozone, mijn kennis, mijn handen en een goede loupelamp.
Ik kies voor puurheid en ik ben dus terug bij de basis. Dat is een keuze!
 
De producten waarmee ik werk zijn van het merk Strictly Pure. Deze zijn absoluut dierproefvrij en Hypo-allergeen en het gehele assortiment heeft een vriendelijke prijs.
 
Maak je keuze uit: Reiniging, dieptereiniging, peeling, lysing, onzuiverheden verwijderen, epileren, ontharen, verven, pepmassage, relaxmassage, bindweefselmassage, diverse maskers en pakkingen en dag- of nachtverzorging